STARTSIDA

OM KNATTAR & KRYP
PRODUKTFAKTA

KOLLEKTION

 

KONTAKT / BESTÄLL
AKTUELLT


 

VÄLKOMMEN TILL KNATTAR & KRYP!


 

     Om Knattar & Kryp

Jag har utvecklat ett mjukt knäskydd till små barn som kryper.  

Knäskyddet fungerar som halkskydd, det skonar knäna och gör det mjukt och skönt att krypa. Det fungerar även som ett skydd för kläderna, som ju annars lätt går sönder på knäna. Dessutom är de snygga och tuffa att ha på sig.

Det är gjort av ekologiskt skinn och mjuk trikå. Dessutom finns det en tryckavlastande platta för att skydda mot hårda golv och ojämnheter. För att det inte ska halka ned så finns det en resår över och under knäet som fästs med kardborreknäppning i önskad storlek.

I sportsammanhang och i olika yrken där knäna är utsatta, är det en självklarhet med knäskydd men varför finns det inget för våra minsta?

Idén fick jag i oktober 2008. Därefter har jag utvecklat modellen och provat mig fram på bekantas barn tills alla blev nöjda. I mars 2010 hade jag min kollektion klar. Jag hoppas att du kommer att vara lika nöjd som jag är och att dessa knäskydd kan hjälpa ditt barn.

Knäskyddet kan dessutom fortsätta att användas även när ditt barn har lärt sig att gå. Barn kryper ju en del på golvet när de leker!!

Mona Andersson- Knattar & Kryp